Η ψυχοθεραπεία είναι συνεργασία και η επιτυχία της βασίζεται σε μια ισορροπημένη, σαφή και ειλικρινή σχέση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Επομένως σας συμβουλεύω να διαβάστε τις παρακάτω γραπτές πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς της πρακτικής.

Παραπομπή σε άλλο ειδικό

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να παραπεμφθείται σε κάποιον άλλο ειδικό. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε γιατί τη δεδομένη περίοδο δεν υπάρχει δυνατότητα να αναλάβω καινούργιους θεραπευόμενους, λόγω φόρτου εργασίας, είτε γιατί είναι χρήσιμο να σας αναλάβει κάποιος συνάδελφος με διαφορετική ειδικότητα / γνώσεις. Αυτό γίνεται φυσικά πάντα σε συνεννόηση με τον θεραπευόμενο.

Παράπονα

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τη θεραπεία ή τις συνεδρίες, προτείνω να προσπαθήσετε πρώτα να το φέρεται στη θεραπεία και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση μαζί. Καταστήστε σαφές ότι δεν είστε ικανοποιημένοι. Η θεραπευτική σχέση έχει σημασία να έρχεται στο προσκήνιο και ακόμη και αν είναι να κλείσει ή να ολοκληρωθεί αυτό να γίνεται μέσα από μια ανοιχτή επικοινωνία.

Πληρωμή και ακύρωση

Η πληρωμή γίνεται στο τέλος της συνεδρίας και η απόδειξη θα σταλεί με email. Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει άμεσα τον ψυχολόγο, πριν τη συνεδρία.

Σε περίπτωση ακύρωσης καλείστε να ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου ή email τουλάχιστον 24 ώρες πριν, και κατά τη διάρκεια εργάσιμων ωρών και ημερών (Δευτέρα με Παρασκευή 9.30 με 18.30). Σε αντίθετες περιπτώσεις ολόκληρο το ποσό της συνεδρία χρεώνεται κανονικά.